"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

3 травня 2017

Публікації
"Сірий" проти "білого". Хто загине у війні імпортів, і чи відчує споживач
У Верховній Раді зареєстровані два протилежні акти. Один з них дозволяє ввезення в країну оригінальних товарів без згоди правовласника торговельної марки, другий — забороняє. Лобісти якого бізнес-середовища переможуть? (Рос.)
Колонки

Україна має право на друге перше враження

Останні резонансні арешти вказують, що нові прозахідні антикорупційні установи України починають досягати успіху. Інвестиції і краще життя стають ближчими.

Фінансовий поліцейський чи податковий міліціонер. Знайди вісім відмінностей

Поширюється думка, що новий орган, який поки що існує тільки на папері — Служба фінансових розслідувань, — нічим не буде відрізнятися від податкової міліції, і бізнесу слід готуватися до чергових "набігів". Чи насправді це так?
Новини
21:00
OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ
Головні економічні новини за 3 травня.
20:12
"Кернел" отримала дозвіл АМКУ на придбання 10 українських агропідприємств
Антимонопольний комітет України дозволив нідерландській компанії Jerste B.V., що належить найбільшому виробнику масложирової продукції в Україні агрохолдингу "Кернел", придбати контрольні пакети акцій десяти українських аграрних підприємств.
20:00
Поставки російського скрапленого газу в Україну призупинені - ЗМІ
Російські митні органи почали вимагати від експортерів ЗВГ в Україні позитивний висновок Федеральної служби з технічного та експортного контролю РФ (ФСТЕК).
19:49
Невраховані збитки Дельта Банку становлять 42 мільярди гривень - EY
Розрахункова сума неврахованих збитків неплатоспроможного Дельта Банку становить 42,1 мільярда гривень.
19:17
Ціни на нафту знову знижуються
Ціни на нафту повернулися до зниження після публікації звіту Управління енергетичної інформації (EIA).
18:54
З початку року РФ збільшила транзит газу через Україну на 23%
У квітні через українську газотранспортну систему для європейських споживачів було протранспортовано 7,3 млрд.кубічних метрів газу, що на 31,5% більше за минулорічні показники.
18:36
Тютюнові компанії укладають договори з конкурентами Tedis - АМКУ
Виробники сигарет почали укладати договори на їх дистрибуцію з конкурентами Tedis Ukraine (раніше - "Мегаполіс-Україна").
17:58
ДТЕК Ахметова подвоїла річний показник EBITDA: "плюс" 10 мільярдів за квартал
Компанія ДТЕК Ріната Ахметова у четвертому кварталі 2016 року подвоїла показник EBITDA у порівнянні з першими дев’ятьма місяцями року.
17:34
Міжбанк закрився доларом по 26,51
3 травня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 17:00 встановилися на рівні 26,48-26,51 гривні за долар.
17:03
Україна та Ізраїль планують завершити переговори про ЗВТ вже цього року
Президент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявили про налаштованість завершити переговори про укладення угоди про зону вільної торгівлі між двома країнами вже до кінця 2017 року.
16:39
Україна розширює кількість товарів для експорту у Китай
Україна хоче збільшити кількість продуктів, які експортуються в КНР та працює над відкриттям китайського ринку для українського молока, м’яса птиці, яєць та яєчної продукції.
16:15
МВС отримало 635 гібрідних авто Mitsubishi
Міністерство внутрішніх справ отримало 635 гібрідних автомобілей Mitsubishi Outlander PHEV.
15:57
Субсидія з 1 травня не буде нараховуватися при наявності заборгованості по ЖКГ
Житлова субсидія на наступний період з 1 травня не буде призначатися при наявності у споживача двомісячної заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг
15:25
США продовжать допомагати Україні грошима – Данилюк
14:58
Борги українців за газ перевищили 7 мільярдів гривень
Заборгованість населення України з оплати за природний газ з 1 січня по 31 березня 2017 року зросла на 16,7% - до 7,117 мільярда гривень.
14:40
ГПУ розслідує розкрадання 4 мільярдів гривень з "Південкомбанку" та "Терра Банку"
Генеральна прокуратура проводить досудове розслідування за фактами розкрадання протягом 2011 – 2014 років службовими особами та акціонерами ПАТ "КБ "Південкомбанк" та ПАТ "Терра Банк", коштів на суму понад 4 млрд гривень, в результаті чого банки опинились в стані неплатоспроможності.
13:51
З початку року видобуток газу в Україні збільшився на 1,8%
Видобуток природного газу в Україні в січні-квітні 2017 року, за оперативними даними, збільшився на 1,8% (на 120 млн куб. м) у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року - до 6,836 млрд куб. м.
13:37
Залишки коштів на рахунках Держказначейства в квітні скоротилися на 5,3%
Залишки коштів на Єдиному казначейському рахунку (ЄКР) після скорочення в березні на 5,9% в квітні зменшилися ще на 5,3%, або на 1,74 млрд грн, і на початок травня становили 31,07 млрд грн.
13:14
З грошима Януковича резерви НБУ збільшаться до 18,4 мільярда доларів – Порошенко
Після зарахування конфіскованих грошей з рахунків екс-президента Віктора Януковича і його команди, золотовалютні резерви держави становитимуть 18,4 млрд доларів США. Відео
12:39
САП хоче арештувати все майно Мартиненка
Спеціалізована антикорупційна прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про арешт всього майна екс-нардепа Миколи Мартиненка.
12:13
Міжбанк відкрився доларом по 26,58
3 травня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 10:00 встановилися на рівні 26,55-26,58 гривні за долар
11:50
Суд прийняв до розгляду апеляцію Кабміну у справі Yuzgaz B.V.
Київський апеляційний адміністративний суд прийняв апеляцію Кабінету міністрів на ухвалу суду, якою задовольнявся позов компанії Yuzgaz B.V. і визнавалася протиправною відмова уряду поступатися компанії часткою в угоді про розподіл продукції з розробки Юзівської площі
11:24
Інтерпол оголосив у розшук колишнього члена правління банку "Фінанси та Кредит"
Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього заступника голови правління банку "Фінанси та Кредит" Олега Шапкіна
10:52
Уряд розробить альтернативу "експресу" до аеропорту "Бориспіль"
Кабмін доручив Мінінфраструктури розробити можливість будівництва лінії наземного електротранспорту "Київ - Бориспіль" замість проекту залізничного сполучення між Києвом і міжнародним аеропортом "Бориспіль" – "Повітряного експреса"
10:36
Авіакомпанія Alitalia почала процедуру банкрутства
Італійська авіакомпанія Alitalia почала процедуру банкрутства. Рейси в Жуляни з римського аеропорту Фіумічіно не відміняються
10:24
Apple заявила про падіння продажів iPhone
Компанія Apple у вівторок, 2 травня, відзвітувала про результати за другий квартал 2017 фінансового року, повідомивши про падіння продажів iPhone.
09:45
Ціни на нафту відновили зростання після обвалу
Ціни на нафту повернулися до зростання, локомотивом якого стали дані API про скорочення комерційних запасів "чорного золота" в США.
09:00
Україна піднялась у рейтингу відкритості державних даних
Україна посіла 24 місце за рівнем розвитку відкритих даних, піднявшись на 30 пунктів у порівнянні з минулим роком