1 жовтня 2017

Новини
19:00
НАЙГОЛОВНІШЕ ЗА ВИХІДНІ
Про що всі говорили на вихідних?
17:49
В Європі побудують перший метзавод за сорок років
Австрійська компанія Voestalpine повідомила, що побудує на місці свого підприємства Kapfenberg в Австрії фактично новий завод.
16:12
Південна Корея заборонила операції з криптовалютами
Комісія з фінансових послуг Південної Кореї (FSC) заборонила в країні проведення будь-яких форм первинних пропозицій монет (ICO), а також всіх видів кредитування в цифрових валютах, включаючи маржинальну торгівлю.
15:41
Кабмін пропонує виділити на науку 7,3 мільярда гривень
У підготовленому урядом проекті бюджету освіти і науки на 2018 рік передбачено виділення 7,36 млрд гривень на витрати, пов'язані з дослідженнями.
15:31
"Укртрансгаз" купив софту для газових сховищ на 11 мільйонів
Філія "Науково-дослідний інститут транспорту газу" ПАТ "Укртрансгаз" 4 вересня уклала угоду з ТОВ "Шлюмберже Сервісез Україна" про закупівлю софту на 10,84 млн гривень.
14:01
Уряд хоче перевести стипендії у коледжах та технікумах на місцеві бюджети – CEDOS
У підготовленому урядом проекті бюджету освіти і науки на 2018 рік пропонується скоротити видатки на соціальні та академічні стипендії для студентів.
12:03
Найбільше енергосховище за 100 днів: Маск вже випереджає терміни
Засновник компанії Space X і Tesla Ілон Маск, який пообіцяв вирішити енергетичну проблему штату Південна Австралія за 100 днів, вже випереджає терміни.
11:08
У майбутньому Україна не повинна розраховувати на МВФ – Данилюк
Незважаючи на те, що наразі Міжнародний валютний фонд відіграє важливу роль в розвитку України, в майбутньому Києву не варто розраховувати на його підтримку.
10:00
Набули чинності додаткові торговельні преференції ЄС для України
1 жовтня набули чинності  автономні торговельні преференції ЄС для України.